Turgutlu'da Kurtuluş Etkinlikleri Konserlerle Başladı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri kapsamında ünlü sanatçı İzel, komedyen Yavuz Seçkin ve Popçu Berksan sahne aldı.

Turgutlu'da Kurtuluş Etkinlikleri Konserlerle Başladı

Turgutlu 50. Yıl alanında düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer de vatandaşlarla birlikte kurtuluş coşkusuna ortak oldu. Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, neşeli tavırları ve sıcak sohbetiyle katılanların beğenisini topladı. Yaklaşık 50 dakika sahnede kalan Yavuz Seçkin, yaptığı taklitler ile izleyenleri kahkahaya boğdu. Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, ünlü komedyene çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Yavuz Seçkin, Turgutlu’da sahne almaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Berksan, slov ve hareketli şarkılar eşliğinde Turgutlululara unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser sonrasında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, sahneye çıkarak sanatçı Berksan’a katılımlarından dolayı teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Ardından ünlü sanatçı İzel hayranlarıyla buluştu. Birbirinden güzel parçaları kendine özgü yorumuyla seslendiren İzel'in seyirciyle olan diyaloğu ise takdir edildi. Sahneye çıkmak isteyen hayranlarını geri çevirmeyen İzel, onları sahneye alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Turgutlu'ya güzel sesiyle unutulmaz bir gece yaşatan İzel konser sonrası alkış yağmuruna tutuldu. Turgutlulu ünlü prodüktör Polat Yağcı'ya konser sonrası teşekkür eden İzel, Turgutlu'da olmaktan ve Turgutluluların karşında konser vermekten dolayı çok büyük keyif aldığını ifade etti.

Kaynak: İHA