Milletvekili ve İl Başkanından Kumru’ya Teşekkür Ziyareti

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ve İl Başkanı Hüseyin Akyol, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki başarısından dolayı Kumru ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili ve İl Başkanından Kumru’ya Teşekkür Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu ilçeleri arasında en yüksek oy oranıyla 3. Olan Kumru ilçesine ziyaret gerçekleştiren Ak parti Ordu milletvekili İhsan Şener ve İl Başkanı Hüseyin Akyol ilk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler. Kumru Belediye başkanı ve Kumru AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak ve partililer, milletvekili ve il başkanını belediye girişinde karşıladılar ve birlikte başkanlık makamına geçtiler. Ziyarette Ordu AK Parti Eski Milletvekili Hamit Taşçı da hazır bulundu.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili İhsan Şener, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizde Kumru ilçemiz yine büyük başarı göstermiştir. Başta ilçe teşkilatımızı, belediyemizi, meclis üyelerimizi, kadın ve gençlik kollarımızı, muhtarlarımızı ama başta Kumrulu bütün kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Bu bizim içi onurdur. Bu süreçte hükümette güçlü olarak temsil edilmemizin temsil sebebi aslında yüzde 67’lik oydur. Genel Başkan Yardımcımız, Başbakan Yardımcısı olarak taltif edildi. Aslında bu Ordululara bir teşekkürde aynı zamanda. Sayın Başbakan Yardımcımız görevine başladı.

3,5 yıl içinde 3 tane seçim yaptık. Bu ne demek, 3-5 yıl içinde 3 defa millet yılda bir defa bizimle ilgili ne düşünüyor diye test etme imkanı bulduk. Elhamdülillah AK Partiyle ilgili milletimizin kredisi devam ediyor. Bu ne zamana kadar devam eder biliyor musunuz. Biz hizmetten vazgeçip kendi menfaat şebekelerimizi oluşturmaya başladığımızda, ki Allah korusun, inşallah böyle bir şey olmayacaktır. Birbirimizin ayağına çelme takmaya başladığımızda, millet bunları fark eder ve der ki bunların kendisine hayrı yok, memlekete de hayrı olmayacaktır ve bizlerden vazgeçer. Kendimize bir maddi imkan devşirmek gayesiyle siyaset yaparsak burada kaybeden oluruz. Bütün gayretimiz ve gayemiz milletimiz için hizmet etmek olacak.Bu hususta yarışacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol ise, “Üç ilçemize Milletvekilimizle birlikte ziyaret etmek istedik. Önce Çatalpınar, Korgan ve şimdide Kumru ilçemize ziyaret gerçekleştirdik.Bu üç ilçemize Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla teşekkür etmeyi arzu ettik ve teşekkür ederiz. Büyük bir başarı, tabi biz Ordu olarak büyük bir başarı elde ettik. Karadeniz bölgesi malum Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu işin lokomotifi oldu. En fazla oy oranı Karadeniz bölgesinde, bunun içerisinde ilk sıralarda da Ordu geliyor. İlk birinci sırada Trabzon ardından Ordu geliyor. Cumhurbaşkanımıza Ordu olarak çok büyük destek olduk. Şimdi Cumhurbaşkanımız görevinde. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tekrar göreve başladı, AK Partinin içerisinde kendini yenileyebilen bir sistemimiz var. Birileri değişiyor ama kurumsal yapı kendini devam ettiriyor. Bu yapıyı devam ettiren en önemli şey samimiyet ve birbirimize güven bağlarımız. Kumru teşkilatıma, ilçe başkanıma, yönetim kurulunda bulunan kardeşlerime, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, belediye başkanımıza, personeline ve AK Partiye gönül vermiş bütün dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili İhsan Şener ve İl Başkanı Hüseyin Akyol, Eski Ordu Milletvekili Hamit Taşçı, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak daha sonra Kumru’ya yeni tayin olan Emniyet amirini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Kaynak: İHA