Sağlık-sen Eskişehir Şube Başkanlığına Aday Olan Hasan Hüseyin Köksal Açıklaması

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanlığına aday olan Hasan Hüseyin Köksal, “Tabanda Birleşme ve Adaylığımız” adlı toplantıya katıldı.

Sağlık-sen Eskişehir Şube Başkanlığına Aday Olan Hasan Hüseyin Köksal Açıklaması

Çözüme ulaşmak adına hukuksal ve eylemsel sendikacılığın en iyi örneğini sergileyen güçlü bir sendika hayal ettiklerini kaydeden Köksal, 26 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan 4. Olağan Kongrede başkan seçilmesi halinde insan onuruna yakışan bir sendikacılık anlayışını devam ettireceklerini söyledi.

Köksal, "Bu mücadelemiz elbette ki kolay değil. İnsan onuruna yakışan bir hayatın arayışında olmak doğal olarak emek istiyor. Fedakarlık ve gayret istiyor. Ve en önemlisi de bedel ödemeyi gerekli kılıyor. Bizler de bu haklı davanın gururuyla, her türlü bedelleri ödemeye hazır olduğumuz gibi durmadan, yorulmadan ve bıkmadan mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yüzden, bir bayrak yarışı olarak gördüğüm sendikacılığı, yeni ekibimle bugün Eskişehir’de, her kesimi temsil eden bir liste ile daha ileriye taşımanın, inşallah başlangıcını yapacağız. Bu süreçte listede yer almayan kardeşlerimizin bize kırılmayacağını iyi biliyorum. Çünkü bireysel menfaatlerin değil kitlelerin menfaatlerini benimseyen bir ekibiz. İnşallah gelecek, sizlerin anlayışı, desteği ve azmi ile daha güzel olacaktır. Bundan sonrasında da kurumsallaşmamızı tamamlamak üzere faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Bu bağlamda, tüm teşkilatımızın çeşitli eğitimlerle sendikal anlamda donanımını üst düzeye taşımayı hedefliyoruz. Üyelerimizin özlük hakları başta olmak üzere, hukuksal olarak sorunlarına rahatlıkla çözüm üretecek olup, ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmetini en iyi şekilde vermek üzere çalışmalarımız olacaktır. Böylece mevzuat bilgileri, hukuksal danışmanlık hizmeti, avukatlık hizmetleri, özlük haklarıyla ilgili gelişmeler hakkında üyelerimizin eksiksiz ve zamanında bilgi almasını sağlayacağız" dedi.

Kaynak: İHA