Kazalara Davetiye Çıkan Yolda İnceleme

Didim Belediye Başkanı A.

Kazalara Davetiye Çıkan Yolda İnceleme
Deniz Atabay ve beraberindeki heyet Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte Mavişehir yolu üzerinde incelemelerde bulundu.
Karayollarının sorumluluk sahasında bulunan İlçemiz Didim’de sık sık kazaların meydana geldiği ve hayatların yitip gittiği Didim-Söke yolu üzerinde Mavişehir Bölgesinde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu incelemede bulundu. İncelemeye Belediye Başkan yardımcısı Ercan Atasoy, Meclis üyeleri Hatice Gençay ve Ahmet Yılmaz ile karayolları mühendisleri katıldı.

İlk olarak Abalı kavşağında incelemede bulunurken Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu teknik olarak yardımda bulunacaklarını söyledi.

Ardından Sağ-Tur kavşağı ile Mavişehir garajı önündeki yolda incelemelerde bulunurken Başkan Atabay yaz sezonunda bölgede yoğunluğun arttığını, ışıklandırma ve kaldırımların olmaması sebebiyle kazalara davetiye çıkarıldığını belirterek, bu konuda adımların atılması gerektiğine ifade etti.

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ise Akköy ile Didim merkez arasındaki bölünmüş yol çalışması projesinin tamamlandığını, yol üzerinde sit alanlarının olması sebebiyle projenin Anıtlar Kuruluna sunulduğunu belirterek, eksik olanların tamamlanmasının ardından projenin gelecek toplantıdan kuruldan geçebileceği bilgisini aldığını söyledi.

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu proje incelemesi gerektiğini belirterek yol üzerinde bir takım çalışmalar ve kavşak düzenlemesi yapılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA