Seydişehir Belediye Başkanı Tutal Projelerini Anlattı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçenin gelişmesi için yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Tutal, makamında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, her kesimle ortaklaşa çalışmalar yaptıklarını, en kısa zamanda projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Her zaman Seydişehir ve Seydişehirlinin hizmetinde olduklarını dile getiren Tutal, ilçe halkını mutlu etmek için hizmet ürettiklerini ifade etti.

Ortak akıl, ortak çaba ve ekip çalışmasıyla AK Parti Milletvekili Harun Tüfekci'nin katkılarıyla şehri daha ileriye taşıyacaklarını vurgulayan Tutal, şunları kaydetti:
"Üç büyük projeyle şehrin çehresi değişecek. Seyyid Harun Cami ve çevresi projesi ile o bölgenin komple imarı son noktaya geldi. Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığına projeyi sunduk. Ekim ayı içerisinde büyükşehir meclisinden geçmiş olacak. Kuğulu Vadi Projesi de tamamlandı. Hanımlar Lokali-Şehir Konağı adıyla proje yapılarak büyükşehir belediyesine sunuldu. Zemin etüdü ve arsa tahsisi yapıldı. Gençlik Merkezi projelerimizle hayata geçecek. Diğer yandan şehir içerisindeki ana arterlerin alt ve üst yapı çalışmaları ile çevre düzenlemeleri devam ediyor."
Kaynak: AA