(özel Haber) İyilik Yaptı, Yolda Kaldı

Bursa’da, kendisine saldıran bir gruptan kurtulmak için arkadaşını ortada bırakıp, onun otomobiliyle kaçan ehliyetsiz sürücü, nefes kesen kovalamacanın ardından yakalandı.

(özel Haber) İyilik Yaptı, Yolda Kaldı

İddiaya göre, Ö.D., kavgada ayağından yaralanan arkadaşı E.D.'yi (24) yolda gördü. Ö.D., arkadaşını 16 P 8769 plakalı aracına alarak evine bırakmak istedi. Kamberler Mahallesi’nden geçtikleri sırada, E.D.’nin husumetli olduğu kişiler araca taşlı saldırıda bulundu. Bu sırada Ö.D.’nin polise haber vermek için araçtan inmesini fırsat bilen E.D., otomobili alarak kaçmaya başladı.

İhbar üzerine harekete geçen Yıldırım Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Hacıvat Mahallesi’nde olduğunu tespit ettikleri E.D.’nin peşine düştü. Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca, Yıldırım ilçesine bağlı Hamamlıkızık köyü yakınlarında son buldu. Bu bölgede şahsın gidebileceği bütün noktaları araç trafiğine kapatan ekipler, ehliyetsiz olduğu öğrenilen E.D.’yi yakalamayı başardı.

“CEZA YEMEMEK İÇİN MOBESELERDEN YAVAŞ GEÇTİM”
Olay yerindeki ilk sorgusunun ardından doktor raporu için Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen şahıs, ilginç bir de itirafta bulunarak, “Ceza yememek için MOBESE kameralarından bile yavaş geçtim. Işıklarda da durdum. Ben kurallara uyarım. Çok güzel araba kullanırım” dedi.

Aracın sahibi Ö.D. ise, “Hacıvat Mahallesi’nde evime gidiyordum. Yolda E.D.'yi arabama aldım. Ancak Romanlar saldırınca arabamı alıp kaçtı. İyilik yaparken böyle oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA