Dikili Belediyesi'nin Yaz Kursları Büyük İlgi Gördü

Dikili Belediyesi tarafından çocukların boş vakitlerini daha iyi değerlendirebilmeleri ve becerilerinin artırılması amacıyla başlattığı kursların yaz dönemi sona erdi.

Dikili Belediyesi'nin Yaz Kursları Büyük İlgi Gördü
Ailelerden ve çocuklardan gelen talepler doğrultusunda, yoğun ilgi gören kurslar kış döneminde de devam edecek.
Dikili Belediyesi’nin açmış olduğu kurslarda yaz dönemi sona ererken, yaz dönemi eğitimlerine katılan kursiyer öğrenciler sertifikalarını aldı. Kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan öğrenciler ve aileleri kendilerine bu güzel imkanı sunan Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
Dikili Belediyesi tarafından haziran ayında açılan ve uzman eğitmenler eşliğinde değişik branşlarda eğitim verilerek çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlayan yaz okullarında sezon finali yapıldı. Kursların kış döneminde de devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Tosun, yaz döneminde gerçekleştirilen kurslara gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Tosun, “Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirdiğimiz tiyatro, yüzme, karate, gitar, keman, bale, airobik, step, plates, tenis, futbol, voleybol ve basketbol branşlarındaki yaz kursları ile çocuklarımızın Atatürk ilkelerine bağlı, yaşam boyu öğrenen, araştıran, sorgulayan, çağdaş, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetişmesine katkı sunmayı ve de hayatlarındaki en önemli dönem olan yaz tatillerini mutlu, huzurlu ve başarılı bir şekilde geçirmelerini amaçladık. Ne mutlu ki çocuklarımız da bu kursları çok iyi şekilde değerlendirip, kendilerine sunulan imkanlardan önemli ölçüde yararlandılar. Şu anda da çok yoğun talep geldiğinden bu kurslarımıza kış döneminde de aynı inanç ve kararlılıkla devam edecek, yavrularımızın eğitimi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi.

KURSLAR KIŞ DÖNEMİ DE SÜRECEK
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Yasemin Delen de, kış dönemi gerçekleştirecekleri kurslarda, yaz döneminde olduğu gibi Dikilili çocukların ve gençlerin eğitim, kültür ve spor alanında gelişimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Mustafa Tosun, minik yavrularımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almalarına, sağlıklı spor yapmalarına çok önem veriyor. Bizlerde Mustafa Başkanımızdan aldığımız güçle yavrularımızın mutlu ve huzurlu kurs alması için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Bu hedefle yaz döneminde gerçekleştirdiğimiz başarılı kurslarımızı kış döneminde sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA