Şehit Polisin Baba Evine Ateş Düştü

Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 polisten biri olan Mustafa Arslan'ın Hatay'ın İskenderun ilçesindeki baba evine ateş düştü.

Şehit Polisin Baba Evine Ateş Düştü

Acı haberi dün gece saatlerinde alan Mustafa Arslan’ın baba evine ateş düştü. Baba Mehmet Arslan, sabah erken saatlerde oğlunun cenazesini almak için Bitlis’e doğru yola çıkarken, Anne Elif Arslan’ın feryadı ise yürekleri dağladı. Komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Anne Elif Arslan’a sağlık görevlileri ve bayan polis memurları eşlik etti. Şehit polis memuru Mustafa Arslan’ın baba evinin girişine ise dev Türk bayrağı asıldı. Komşular da balkonlarına Türk bayrakları alarak Arslan ailesinin acısını paylaştı.
Şehit polis memuru Mustafa Arslan’ın komşuları ise, Mustafa Arslan’ın ilk görev yerinin Bitlis olduğunu söyleyerek, “En büyük isteği polis olmaktı. İlk görev yerinde şehit düştü. Milletimizin, vatanımızın başı sağ olsun” dedi

Öte yandan, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da şehit evine gelerek, İskenderun Belediyesince kurulan cenaze çadırında şehidin yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu

23 yaşındaki Arslan’ın cenazesinin Bitlis’ten memleketi İskenderun’a yetişmesi halinde bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kaptan Paşa Camiinde defnedileceği öğrenildi.
Kaynak: İHA