Ak Parti Konya Milletvekili Tüfekci, Seydişehir'de

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir'de yapımı devam eden bölge hastanesi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Hastane odalarının lüks otel konforunu aratmayacak şekilde olacağını ifade eden Tüfekci, hastanenin vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte projelendirildiğini söyledi.

Metrekare artırımından dolayı bina teslimatında gecikme yaşandığını dile getiren Tüfekci, 8 bin 500 metrekare ile başladıklarını, eksikliklerinden dolayı yeterli görmeyince projeyi değiştirerek 15 bin metrekare kapalı alana çıkardıklarını belirtti.

Bölge halkına daha geniş bir alanda evladiyelik bir bina yapılmasını istediklerini anlatan Tüfekci, şunları kaydetti:
"Hala hizmet veren mevcut 150 yatak kapasiteli hastaneyle toplam 250 yatağa ulaşacaktır. Konum itibariyle bölgede önemli bir hastane olacak. Bölge insanımız buna layıktır. Hastalarımız lüks otel konforunu aratmayacak şekilde tek kişilik ve iki kişilik odalarda duş ve tuvaleti bulunacak. 2015'in mayıs ayında hizmete girecektir."
Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise projede sona doğru yaklaşıldığını, her türlü konfora sahip bir hastaneyi Seydişehir'e kazandırma çalışmaları içerisinde olduklarını söyledi.

Kaynak: AA