Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı

Uşak'ta meydana gelen kazada 2 Azeri üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı
Alınan bilgiye göre, Azeri üniversite öğrencisi Ali Kerimli'nin kullandığı 64 LV 863 plakalı kiralık otomobil, İzmir-Ankara karayolunun 7. kilometresindeki Hacıkadem kavşağında refüjde bulunan direğe çarpıp, karşı şeride geçti ve Adnan Kan idaresindeki 43 LN 600 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, Uşak Üniversitesi Maliye Bölümü 2. sınıf öğrencisi Azeri Urvi Serdarov ile İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Azeri Elvin Behrenli olay yerinde hayatını kaybetti, sürücüler ile araçlarda bulunan Emine Kan (8), Esra Kan (4), Hasan Hüseyin Kan ve Azeri uyruklu öğrenciler Anar Musayev ile Mayıs Haranov yaralandı.

Otomobillerde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle İzmir-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapandı, olay yerine gelen Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, incelemelerde bulundu.

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Üniversite öğrencisi 2 Azeri'nin hayatını kaybettiği trafik kazasında Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 7 yaralıdan Azeri öğrenci Anar Musayev de müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası hastaneye gelen Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AA muhabirine, öğrencilerini trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade eden Çelik, "Çok üzgünüz. Üç evladımızı kaybettik. Elim kazada daha fazla can kaybı olmaması için dua ediyoruz" dedi.