Mudanya’da Yapısal Deşiklikler Hız Kazandı

Yapısal değişikliklere hız veren Mudanya Belediyesi, İsmet İnönü Bulvarı’ndaki oyun grubunu ve Mütareke binasının yanındaki tuvaletleri yıktı.

Mudanya’da Yapısal Deşiklikler Hız Kazandı

Yapısal değişikliklere hız vererek Mudanyalıların yüzünü güldüren Mudanya Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı’nın önünde bulunan 5,5 metre yüksekliğindeki oyun grubu yoğun şikâyetler üzerine kaldırırken, Mütareke binası yanındaki tuvaletleri de yıkarak yenisi için yapım çalışmalarına başladı.

Vatandaşlardan gelen şikâyetler ve çocuklarının defalarca düşmesine neden olan örümcek ağı denilen 5,5 metre yüksekliğindeki oyun gurubunun yerine daha modern ve daha detaylı oyun gurubunun konulacağı belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın şikâyetlerini dikkate almak ve çocuklarımızı düşünmek zorundayız. İşlevine son verdiğimiz oyun gurubunun yerine çok daha işlevsel olarak çocuklarımıza hizmet verecek olan, bünyesinde birkaç değişik oyun gurubunun bulunduğu yeni çocuk oyun alanını birkaç gün içinde hizmete sokacağız” dedi.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü’nün yıkımını gerçekleştirdiği Mütareke Binası yanındaki tuvaletler yenilenerek yeniden yapılacak. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabilecekleri tuvaletlerin Kurban bayramında hizmete gireceği belirtilirken, günübirlik ziyaretçilerinde ihtiyaçlarını önemli şekilde gidereceği ifade edildi.
Kaynak: İHA