İtfaiye Haftası

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, "İtfaiye Haftası" dolayısıyla Suşehri Belediyesi itfaiye amirliğini ziyaret etti.

İtfaiye Amiri Yalçın Kırılmaz'dan, itfaiye araçları ve itfaiye bünyesine yeni katılan arama kurtarma aracı hakkında bilgi alan Yüksel, büyük bir özveriyle vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye çalışanlarına teşekkür etti.
Yüksel, 24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanlarının büyük bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, itfaiye çalışanlarının başta yangın olmak üzere, deprem ve sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olduğunu belirtti.

İtfaiyeciliğin, birçok riski beraberinde taşıdığını vurgulayan Yüksel, şunları söyledi:
"İtfaiye ekiplerimizin gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkanlarından en üst düzeyde faydalanan bir takım haline getirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Belediyemizde atıl durumda olan bir minibüsümüz gerekli tadilat ve tamiratlarını İstanbul'da bulunan bir iş adamı tarafından yaptırılarak arama ve kurtarma aracı olarak itfaiye amirliğimize teslim ettik. Bu konuda bize destek veren iş adamımıza teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA