''halk Arenası''Bayındır'dan Canlı Yayınlandı

Çiçeğin başkenti Bayındır ''Halk Arenası'' ile önemli bir tanıtım etkinliğine imza attı.

''halk Arenası''Bayındır'dan Canlı Yayınlandı
Proğram ise televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirerek stadyumdan canlı yayınlanan ilk açık oturum programı oldu. Halk TV’den tüm Türkiye’nin izlediği programın konukları arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Gazeteci Tuncay Özkan yer aldı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de canlı yayını stadyumdan takip etti. Bayındır Şehir Stadı’nda yapılan yayına Tire, Torbalı, Gaziemir başta olmak üzere İzmir’in hemen hemen tüm ilçelerinden izleyiciler katıldı.

Öğle saatlerinde Bayındır’a gelen programın sunucusu Uğur Dündar, program başlayana kadar ilçede küçük çaplı bir gezi yaptı. Bayındır hakkında kısa bir değerlendirme yapan duayen gazeteci, Bayındır’ın, “Çiçeğin Başkenti” ünvanını sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

Dündar program esnasında; “İzmir’e taşınmış bir hemşehriniz olarak, bundan sonraki dönemde de çiçeklerinizi görmek için tekrar geleceğim. Şehir merkezine bu kadar yakın olmasına rağmen doğal güzelliklerini koruyan bir kenti herkesin tanıması gerekiyor. Doğaya, çiçeğe yakın olmak isteyen herkes Bayındır’ı ziyaret etmeli” dedi.


Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli de halkın yoğun ilgi gösterdiği canlı yayın sonrası mutluluğunu dile getirdi. Canlı yayına katılan isimlere plaketlerini ve çiçeklerini sunan Başkan Dr. Ufuk Sesli; “İzmir’in ilçelerinden gelen vatandaşların programa gösterdiği ilgi sonucunda başarılı bir tanıtım çalışmasına imza atmış olduk. Bunun dışında Türkiye’nin çeşitli ilçelerinden aldığımız tebrik telefonları da bizleri memnun etti. Bayındırımız için faydalı bir işe daha imza attık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA