Yedi Güzel Adam 11. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Yedi Güzel Adam 11. Bölümüyle 12 Eylül Cuma akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Yedi Güzel Adam 11. Bölüm fragmanı ve özeti...

Yedi Güzel Adam 11. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yedi Güzel Adam Dizisi 11. Bölüm özeti:

Yedi Güzel Adam ' ın yeni bölümünde Erdem Bayazıt ve Cahit Zarifoğlu ' un öğretmenlik yaptıkları Kara Lise ' ye yeni müdür ile bir yeni öğretmen atanıyor. Katı disiplin yanlısı müdür Fuat Hoca öğretmenler ve öğrenciler ile çatışmaya girerken, yeni öğretmen Süleyman Hoca hem şairlerimiz hem de Zehra için hoş bir sürpriz oluyor.

Yedi Güzel Adam ' ın 10. Bölümünde Türkiye ' deki ezberleri bozacak ve ideolojik kalıpları kıracak peşpeşe sürprizler yer alıyor. Kapıları işaretlenen Alevi öğrenci Hakkı, Yemenici ile dost bir tanıdık sima ile karşılaşıyor; Mahzun Dede. Öte yandan ülkücülerin reisi Çalık ile Cevat ve Merve arasındaki sürpriz ilişki de seyircileri yine şaşırtacak.

Yedi Güzel Adam ' dan Nuri Pakdil, Yaser Arafat ' ın ilk BM konuşmasından hareketle şair grubunu harekete geçirerek Edebiyat Dergisi ' nin yeniden yayınlamak için kolları sıvıyor ama o da inanılmaz sürprizlerle karşılaşıyor. Yeni sezonda 1950 ' li yılları bırakarak sadece 70 ' li yıllara odaklanan Yedi Güzel Adam ' ın yeni bölümünde yeni karakterler ve elbette yeni oyuncular ekrana geliyor.