Yayladağı'nda Kömür Yardımı

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yalova Belediyesindeki işçi ve memurların daha iyi şartlarda çalışması için çalıştığını kaydeden Salman, "İlk işim arkadaşlarımızla toplantılar yapmak oldu. O zaman da belirttim. Ben maddi-manevi her konuda personelimizin arkasındayım. Benim tek isteğim verimli çalışarak halkımıza hizmet vermek" diye konuştu.

Beko ise Salman'a görevinde başarılar diledi.

- Salman, temizlik işçileriyle bir araya geldi

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle Yalova Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Salman, toplantıda yaptığı konuşmada, temizlik hizmeti veren firmanın değişmesinden dolayı hiçbir işçinin işsiz kalmayacağını belirterek, temizlik işçilerinin maaşına da zam yapıldığını anlattı.
Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Filiz Özatakan'ın da katıldığı toplantıda, kentte temizlik çalışmaları ve izlenecek adımlar değerlendirildi.

- YAFEM yönetiminden Salman'a ziyaret

Yalova Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (YAFEM) Başkanı Özer Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman''ı ziyaret etti.
Ağustos ayında gerçekleştirilen Türk Boyları Şölenine katkılardan dolayı Salman'a teşekkür eden Koyuncu, ona plaket hediye etti.
Salman ise derneğin, Yalova'nın kültür ve sosyal yaşamına önemli katkıda bulunduğunu belirterek, "YAFEM ailesini yakından tanıyan biri olarak gerçekleştirdiğiniz festivalin zorluklarını biliyorum. İmkanlar çerçevesinde bütün kültür organizasyonlarına destek olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: AA