Kara Para Aşk 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 17. bölümüyle 24 Eylül Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 17. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 17. Bölüm özeti:

Arda ve Pelin'in yaşadıklarına şahit olan Ömer, Elif'in ellerinden uçup gitmek üzere olduğunu fark eder. Arda gibi geç kalmak istemez ve Elif'in karşısına çıkıp onu affettiğini ölesiye sevdiğini itiraf eder. Elif'in bu itirafa tepkisi ne olacaktır?

Tayyar'ın fevri davranıp hata yapmasını bekleyen Ömer bir yandan da Taner cinayetini çözmeye çalışır. Üstelik bu kez Hüseyin de onu desteklemekte ve yardım etmektedir. Arda, Pelin, Ömer ve Hüseyin Taner'i öldüren koğuş arkadaşı Halil'le Tayyar arasındaki bağı bulabilmek için harekete geçer.

Ömer'in açık açık peşinde olduğunu söylemesi Tayyar'ı çıldırtmıştır. Ali vasıtasıyla Ömer'in uyarılmasını sağlayan Tayyar bununla yetinmeyecektir. Ömer'den kurtulmak için daha sert bir çözüm bulması gerekmektedir. Hüseyin ve Ali'den yardım ister.

Tayyar'ın Ömer için tasarladığı yeni plan nedir? Metin'in davranışları karşısında sarsılan Nilüfer kendisini odasına kapatır. Metin ona ulaşmaya ve kendisini affettirmeye çalışır ve bunun için Nilüfer'i şoke edecek, hayatını değiştirecek bir sürpriz hazırlar.