Kaçak 36. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kaçak 36. Bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin büyük beğeni toplayan yeni dönem dizisi Kaçak 16 Eylül Salı akşamı 36. bölümüyle ekranlara geliyor. İşte Kaçak 36. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kaçak 36. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kaçak Dizisi 36. Bölüm özeti:

Serhat ve ekibi Dehvani ve Erol'un arkasındaki sır perdesini aralayabilecek mi? Faysal kızı Tülay'la ilgili gerçeğe adım adım yaklaşırken Muhsin ve Cemile için tedirgin günler başlar.

Geçen her dakika Faysal kızına daha çok yaklaşır. Burak, dâhil olduğu düzene uyum sağlamaya çalışır. Ertan, yeni hayatı ve Katerina'nın duyguları arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Kaçak Dizisi konusu:

Kaçak, kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

Kaçak Dizisi-Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.
Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören, Özlem Yılmaz, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin, Selda Özer başrollerini paylaşıyor.