Fevzi Çakmak Mahallesine Sosyal Tesis Kazandırılıyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’ne sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladı.

Fevzi Çakmak Mahallesine Sosyal Tesis Kazandırılıyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Selim Sultan Mahallesinde Selim Sultan Sosyal Tesis inşaatının devam ettiğini ifade eden Hançerli, Fevzi Çakmak Mahallesine de yeni bir sosyal tesis kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Yapım ihalesi tamamlanan ve bin 560 metrekarelik inşaat alanına sahip Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri içerisinde ikiye bölünebilen 700 kişilik düğün ve toplantı salonu, fuaye, Gelin-Damat odası, vip odası, sahne hazırlık odası ve idari bölüm bulunacağını belirten Başkan Hançerli, Fevzi Çakmak Mahallesine kazandırılacak sosyal tesisin bölgede önemli bir eksiği kapatarak hizmet vereceğini kaydetti.

Karataylının istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Başkan Mehmet Hançerli, çok amaçlı olarak kullanılan bu sosyal tesislerde programlar, düğün, nişan ve toplantılar yapılabileceğini ifade ederek amaçlarının biraz daha sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmak olduğunu dile getirdi.

Karatay’ın her köşesine aynı ölçüde hizmet gittiğinin altını çizen Başkan Hançerli, ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA