Belediye Başkanlarının Eşleri Taşköprü'de Buluştu

AK Partili belediye başkanlarının eşleri, Taşköprü ilçesinde buluştu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Çorbacı'yı ziyaret eden heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Küçüksu Mesire Yeri ve Pompeiopolis Antik Kenti'ni ziyaret eden heyet, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Latife Summerer ile görüştü.
AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıldır her ay değişik bir ilçede toplantı belirtti.

İlçelerin sorunlarını dinlediklerini ve toplantıların çok verimli geçtiğini vurgulayan Özbay, "Verdiğimiz kararlar doğrultusunda kadın kollarımız çalışıyor, belediye başkanı eşlerimiz de üzerlerine düşeni yapıyor. Tekrar buluştuğumuzda sonuç değerlendirmesi yapıyoruz. Başarımızın altında bu birlik, beraberlik ve programlı çalışma var. Bu, hiçbir partide olmayan bir şey."
Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'ın eşi Nebahat Arslan'ın ve AK Parti Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa, AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'in eşi Ayşe Gülşen, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın eşi Nebahat Babaş ve ilçe belediye başkanlarının eşleri katıldı.

Kaynak: AA