Başkan Tutal'dan İtfaiye Amirliğine Ziyaret

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Başkan Tutal'dan İtfaiye Amirliğine Ziyaret

İtfaiye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Mehmet Tutal, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alarak personelle birlikte yemek yedi.

Büyük bir özveri ve fedakarlıkla vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tutal, “Allah kimseye yangın, sel, deprem gibi büyük acılar göstermesin. İnsan hayatında saniyelerin bile önemi çok büyük. Bu konuda aldığınız eğitimler çok önemli, kendinizi de her zaman yenilemelisiniz. İtfaiye müdürlüğümüze ve personelimize bugüne kadar gösterdikleri gayret ve çabalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızın da kazasız, belasız başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum.” dedi.

24 saat aralıksız olarak bir itfaiye amiri ve 20 personelle hizmet verdiklerini ifade eden İtfaiye Amiri Muzaffer Kılınç, 3 itfaiye aracı, 1 Isuzu, 1 Magirus, 1 kurtarma aracı, 2 tanker ile Seydişehir merkezde 4-6 dakikada, uzaklıklarına göre mahallerimizde en hızlı şekilde hizmet vermekteyiz'' diye konuştu.

Kaynak: İHA