Sevilay Yükselir: Duygusal tepkiyle yazılmış bir yazıydı

Beyaz TV’ye telefonla bağlanan Gazeteci Yazar Sevilay Yükselir Şamil Tayyar’ın tweetleriyle ilgili yazdığı yazı için, “Duygusal tepkiyle yazılmış bir yazıydı. Üzgünüm”dedi.

Sevilay Yükselir: Duygusal tepkiyle yazılmış bir yazıydı
Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'ın modoratörlüğünü yaptığı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın yorumcu olarak katıldığı Son Söz programına Gazeteci Yazar Sevilay Yükselir telefonla bağlandı.

Yükselir, Şamil Tayyar'ın rehine operasyonuyla ilgili attığı tweetleri bugünkü köşe yazısında eleştirmişti.

Sevilay Yükselir Şamil Tayyar'ın attığı tweetlerin kendisini kırdığını, kırıldığı için bu yazıyı yazdığını dile getirdi. Yazdığı bu yazı için üzgün olduğunu dile getiren Yükselir, bu yazının duygusal tepkiyle yazılmış bir yazı olarak görülmesini istedi.

Yükselir, “Şamil Tayyar'la aramızda uzunca bir süredir süren bir kırgınlık var. Bu kırgınlığa rağmen güzel sözler söyledi, bunu bir zeytin dalı olarak algıladım ve bağlanmak istedim. Zaten bugün bu yayının yapılacağını biliyordum. Şamil Tayyar avukatım Fidel Okan'ı aramış, sağ olsun uzunca bir süre konuşmuşlar. Benim bugünkü yazım Şamil'i çok kırmış. Haklıdır. Ağır yazdım. Çünkü ben Şamil'den böyle bir tweet beklemiyordum. Sanıyorum o da sinirine yenik düştü. Şamil bu değil zaten, bunu yapmazdı. Beni iyi tanıyor. Ergenekoncuların hedefine kadın olduğum için nasıl oturtulduğumu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

“O attığı tweet beni kırdı. Ben de o kırgınlıkla bugün bu yazıyı yazdım” diyen Sevilay Yükselir, 'Kabul ediyorum sert bir yazıydı, İtiraf ediyorum kasıtlı, Şamil'in canını yakmak için yazılmış bir yazıydı. Ama gördüm ki Şamil üzülmüş, ben de üzüldüm. Bu yüzden duygusal tepkiyle yazılmış bir yazı olarak kabul edilsin istiyorum” ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE