Ak Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu'dan Simav'a Ziyaret

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Simav ilçesine geldi.

Kavuncu, ilk olarak Simav Kaymakamlığı'na geçerek burada, İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Gazi Kaya'dan ilçede yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne giderek, Başhekim Mesut Karaca'dan bilgi aldı.
Kavuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Simav'a çalışma ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Siyasi faaliyetlerin yanı sıra Simav'ın ihtiyaçları ve yapılan yatırımları yerinde incelemeye geldiğini belirten Kavuncu, şöyle konuştu:
"Eğitim sezonunun açılmış olması sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek hem okullarımızın hem de yurtlarımızın durumları ile ilgili bilgi aldık. Bu anlamda da Simav'da çok ciddi eğitim yatırımlarımız oldu. Bitmiş 300 yeni dersliğimizin yanı sıra devam eden 4 okulumuz var. İşte İmam Hatip Lisemiz artık bitmek üzere. Simav adına başarılı bir eğitim yılı geçmesini temenni ediyorum. Çok yakın bir tarihte inşallah bu ilçemize yeni hastanemizin şeklini gösterebilecek duruma geleceğiz. Hastanenin ihale süreci başlayacak. İhale sürecide çok hızlı geçilerek ihale tarihi alınacak. Bu işi çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Kimse endişe etmesin. Özellikle hayırlısı ile müteahhit firmaya yer teslimi yapıldıktan sonra hastanemizin, çok hızlı yükseldiğini Simavlı hemşehrilerimizde görmüş olacak."
Kavuncu, incelemelerinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu.
Kaynak: AA