Beyaz Tv yeni yayın dönemine hazır

Beyaz TV, yeni yayın dönemini Les Ottomans Hotel’de tanıttı…

Beyaz Tv yeni yayın dönemine hazır
Kanalın tüm ekran yüzlerinin, sektörün önde gelen yapımcılarının, reklam dünyasının önemli ajanslarının ve basının katıldığı sabah kahvaltısında, Beyaz TV'nin eski ve yeni tüm programları görücüye çıktı.

Beyaz TV'nin ev sahipliğinde gerçekleşen davette Kadir Çöpdemir'in şovu ise büyük beğeni topladı.

Tüm renklerin birleşimi olan beyazdan ilham alan Beyaz TV, yeni sezonuna hayatın tüm renklerini yansıtarak hazırlandı.

Magazinden futbola, yarışmadan geziye, haberden sinemaya bir televizyon kanalından beklediğiniz her şey bu sezon Beyaz TV'de…

Les Ottomans Hotel'de düzenlenen sabah kahvaltısında Beyaz TV, yeni programları ve büyük bir yatırımla oluşturduğu sinema kuşağından da bahsetti…

SİNEMA ARTIK BEYAZ TV'DE İZLENECEK…

Beyaz TV'de yeni sezon sürprizi! Dünyaca ünlü filmlerden ve TV'de ilk gösterimlerden oluşan yeni Sinema Kuşağı her gün 20.45'te Beyaz TV'de izleyicilerle buluşacak. Beyaz TV'nin büyük bir yatırımla oluşturduğu sinema kuşağında yer alan birbirinden özel yapımlar sinema izleyicisi tarafından büyük beğeni toplayacak… Romantik komediden aksiyona, maceradan gerileme kadar ünlü isimlerin yer aldığı yabancı filmler akşamınıza renk katacak.

SEVİLEN PROGRAMLAR İZLEYİCİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz sezonun ilgiyle izlenen programları Söylemezsem Olmaz ve Beyaz Futbol yeni yayın döneminde de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Altın Kelebek Ödüllü “ Söylemezsem Olmaz” hafta içi her sabah 08.45'te Beyaz TV ekranlarında… Sunuculuğunu Pakize Suda, Oya Aydoğan, Duygu Çetinkaya ve Sinan Özedincik'in yaptığı Söylemezsem Olmaz, magazin gündemini tutmaya devem ediyor.

Ertem Şener moderatörlüğünde, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdulkerim Durmaz yorumculuğundaki Beyaz Futbol, spor dünyasının gündemini tutmaya devam ediyor. Beyaz Futbol Her Cumartesi - Pazar 23.00'te futbolseverleri bekliyor.

Beyaz TV'nin yeni yayın döneminde; Asli Mavitan'ın sunduğu “İşin Aslı”; Nur Viral ile “Bizim Soframız”; Ebru Gediz ile “Yeni Baştan”; haberciliğin doğru adresi “Erkan Tan Vakti” ve Yüksel Aytuğ'un hazırlayıp sunduğu “Medyatik”, Kadir Çöpdemir'in “Geldim Gördüm Yedim” gurme programı, Turgay Başyayla'nın hazırlayıp sunduğu 'Yarışmaya Geldik' ve daha niceleri bu sezon Beyaz TV'de. Bir televizyon kanalından beklediğiniz her şey ve çok daha fazlası bu sezon Beyaz TV'de…