Konsere Yetişmek İsterken Motosiklet Çarptı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aşırı süratli bir motosiklet sürücüsü, Sezen Aksu konserine yetişmek isterken karşıdan karşıya geçen bir kadına çarptı.

Konsere Yetişmek İsterken Motosiklet Çarptı
Meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ile konsere yetişmek isteyen kadın yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Alınan bilgilere göre; kaza, İskenderun-Arsuz yolunda yaşandı. İSSOS Otel’de sahne alacak olan Sezen Aksu konserine yetişmek isteyen Z.E. (28) karşıdan karşıya geçmek isterken süratle gelen A.A. (17) kontrolündeki motosikletin altında kaldı. Ağır yaralanan Z.E. isimli kadın, ailesi tarafından kendi aracı ile hastaneye götürüldü. Ehliyeti ve kaskının olmadığı öğrenilen motosiklet sürücüsü A.A. ise olay yerine çağrılan ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki yaralının da durumunun ciddiyetini koruduğu, Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam mücadelesi verdikleri öğrenildi. Öte yandan, motosiklet sürücüsünün Arsuz ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymadığı bilgisine de ulaşıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA