İlhan Cavcav'a maaş tepkisi

Sergen Yalçın, TRT'den aylık 200 bin TL kazandığı iddialarını yalanladı.

İlhan Cavcav'a maaş tepkisi
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TRT'de yorumculuk yapan Sergen Yalçın'ın aylık 200 bin TL aldığını iddia etmişti. Sergen Yalçın bu iddiaları yalanladı.

‘ÇOK ANLAMSIZ BİR AÇIKLAMA”
Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olan Yalçın, “Özellikle benim TRT'de kazandığım parayla ilgili geçen hafta İlhan Cavcav çok anlamsız bir açıklama yaptı. Çok gereksiz çok anlamsız bir konuya girdi. Öyle bir rakam kazanmıyorum. İlhan Ağabey'in neden böyle bir konuya girdiğini de bilmiyorum.” dedi.

“TRT'DEN ÖYLE BİR RAKAM ALMIYORUM”
Aldığı ücretin fazla gösterildiğini belirten Yalçın, “Bizim aldığımız rakamlar çok büyültülüyor. Aslında bu tür rakamlar yok. Ben TRT'den öyle bir rakam almıyorum. “ şeklinde konuştu. Bu tarz konuların televizyon ekranlarında konuşulmasını doğru bulmadığını da ifade eden Yalçın, “Çünkü herkes emeğinin karşılığını almak durumunda ama bizim aldığımız rakamlar neden bu kadar ön plana çıkıyor anlamıyorum.” diye ekledi.

'OYUNCULUK FUTBOLCULUKTAN DAHA ZOR'
Sergen Yalçın, “Neden oyunculuk yapıyorsun” sorusunu ise şöyle yanıtladı: Beni heyecanlandırdığı için oyunculuk yapıyorum. Bana yeni bir heyecan veriyor. Onun için dizide oynuyorum. Oyunculuk işi çok zor. Çok vakit alıyor ve çok emek sarf etmeniz gerekiyor. Bütün gün sette olmanız gerekiyor. Allah oyunculara kolaylık versin. Bu iş futbolculuktan daha zor.