Gençlerden Ümit Kaya'ya Büyük Onur

Büyük Türkiye Gençlik Hareketi Birliği Ankara'da buluştu. Yüksek İstişare Toplantısına üniversite gençliği, çalışan gençlik ve genç işadamları da katıldı. Gençlerin Onur Konuğu ise işadamı ve siyaset arenasının genç ismi Ümit Kaya oldu.

Gençlerden Ümit Kaya'ya Büyük Onur
Milli ve manevi değerleri herşeyinde önünde tutan Büyük Türkiye Gençlik Hareketi Birliği Ankara'da tüm İl Başkanları ve teşkilat temsilcileri ile biraraya geldi.

İşadamı Harun Kınacı'nın sponsurluğunda Ankara Keçiören Estergon Kalesinde gerçekleşen yemekli toplantıya ilgi yüksek oldu. Büyük Türkiye Gençlik Hareketi Birliği Genel Başkanı Erkan Kaya, tüm teşkilat üyelerine teşekkür konuşması yaparak herkese tek tek söz verdi.

Ülkede gençliğin şu anda bir ahlak erozyonu ile karşı karşıya olduğu ve uyuşturucu ile mücadelenin gençlik için birinci öncelik olduğu Genel Başkan Erkan Kaya tarafından vurgulandı.

Yüksek İstişare toplantısı onur konuğu WTC World Trade Business Development Council Başkanı Ümit Kaya, yaptığı konuşmada;

'Türk Gençliği kendisini ve ülkesini uluslararası arenada tam temsil kabiliyetine sahip bir şekilde donanımlı hale getirmek zorundadır.Güçlü bir ahlak, sağlam bir karakter, tam donanımlı eğitimli bir gençlik istiyoruz. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı. Türk Gençliği kendine güvenen, asgari ücrete talim işler için kapılarda beklemeyi değil, nitelikli eğitimini tamamlayarak mesleki yeterliliğini elde etmiş şekilde işler için talepte bulunmalı. Biz Türk Gençliği olarak kendimize yakışanı yapmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın ayrıcalığını hissederek, Türk Bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırabilmenin bu yoldan geçtiğinin bilincinde olmalıyız.' cümleleriyle gençlere mesaj verdi.

Gençlerden Ümit Kaya'ya Büyük Onur

Büyük Avrasya Birliği Genel Başkanı Kenan Sarı gençlere birlik olmanın ve değerlere sahip çıkmanın önemine değindi.Teşkilat yapılanmasının ne kadar önemli olduğunu Osmanlı Devleti'nin ve AK Parti'nin kuruluşu örnekleriyle açıkladı.

Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel ise yaptığı konuşmada gençlerin birbirleriyle iletişim halinde olmasının önemine vurgu yaparak, ahlaklı ve disiplinli bir gençliğin gerekliliğine değindi.

Büyük Türkiye Gençlik Hareketi Birliği Genel Başkanı Erkan Kaya; 'Bu hareket hiçbir siyasi partinin ve ideolojik düşüncenin bir altyapısı değildir olmayacaktır. Bizim tek gayemiz rehberi Kur'an olan milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ahlaklı ve nitelikli gençliğimizin yetişmesine katkı sağlamaktır' diyerek teşkilat çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Gençlerden Ümit Kaya'ya Büyük Onur

Programa katılan isimler arasında WTC Başkanı Ümit Kaya, Büyük Avrasya Birliği Genel Başkanı Kenan Sarı,Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel, işadamı Harun Kınacı, işadamı Beyler Kaya, Altuğ Çankaya, Erkan Kıratoğlu, Mehmet Yiğit, Satılmış Özer, Fatih Apaydın, Kocaeli İl Başkanı Murat Yıldırım, Rize İl Başkanı Kadem Hut Komutan Hattab, Çankırı İl Başkanı Ferhat Harput, Adana İl Başkanı İsa Bingöl, Malatya İl Başkanı Abdurrahman Topdağ, Kayseri İl Başkanı Emre Polat, İzmir İl Başkanı Kemal Bahar Çam, Afyon İl Başkanı Ünal Altıntaş, Mehmet Anıl Kormaz, Ferhat Torun Yılmaz yer aldılar.

Gençlerden Ümit Kaya'ya Büyük Onur