Bu Tarz Benim'de gergin anlar

Show TV’de yayınlanan Bu Tarz Benim programında yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı.

Bu Tarz Benim'de gergin anlar
Bu Tarz Benim'de yaşanan gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Programın yarışmacılarından olan Nur Bozar ile diğer yarışmacılar arasında sert tartışmalar yaşandı.

“KENDİNE ÜNLÜ MUAMELESİ YAPMA”
Melek Balkan, podyumda olan Nur Bozar'ın kameralar arkasında farkı davrandığını iddia etti. Balkan, Nur Bozar'a “İçeride kendine ünlü muamelesi yapma. Sen bizden ayrı değilsin” dedi. Balkan ise bu iddiaları yalanlayarak “Sen benim muhatabım değilsin. Şu anada yanlış bilgiler veriliyor” karşılığını verdi. Balkan ise iddiasının arkasında durarak “Sen bana içeride merhaba demiyorsun burada merhaba diyorsun. Sen içeride bize nasıl ters davranıyorsan burada da öyle davran.” ifadelerini kullandı.

“NUR KAMERALARA OYNUYOR”

Tartışmaya katılan bir diğer isim ise Ayşegül Doğan oldu. Doğan, “Ben Nur'un karakterini çözdüm. Nur kesinlikle ekranlara oynuyor. Buradan oyuncu olmak istiyorsun. Yıldızımın barışmayacağı tek kişi Nur. Çünkü Nur oyuncu. Nur bizden bir üstünlüğünün olduğunu zannediyor. Bugünden sonra kendini değiştirmeye çalışma çünkü yapmacık olacaksın.” şeklinde konuştu. Nur Bozar ise “Ben içeride neysem burada da öyleyim. Üzerime oynandığını düşünüyorum.” diyerek iddiaları yalanladı.

“SENDE EGO TAVAN GÜZELİM”
Öte yandan Nur Bozar ile jüri üyelerinden olan Nur Yerlitaş arasında da gergin anlar yaşandı. Nur Yerlitaş, “Sende bir ötekileştirme gördüm. Biraz önce bir avukat gibiydin. Sen sürekli bir şeyleri öne sürüyorsun. Onları “ezik” yapıyorsun. “Ben sizden üstünüm” tarzında bir havan var.” ifadelerini kullandı. Yerlitaş, yarışmacının kendine cevap vermesi üzerine ise “Sende ego tavan güzelim” diyerek çıkıştı.