Başkanlar Seka Kamp Alanı'nda Yürüdüler

Kartepeliler hafta sonu Seka Kamp Alanı’nda belediye başkanları ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşünde buluştu.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öncülüğünde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşlerine bu hafta sonu Seka Kamp Alanı’nda devam edildi. Kartepeliler Cumartesi sabahı Seka Kamp Alanı’ndan Eşme bağlantılı 3 kilometrelik parkurda neşe içinde yürüdüler.

Kartepelilerin ilgi gösterdiği yürüyüşte, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, daire başkanları, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yürüyüş tutkunları hazır bulundu.

Kartepe’nin keşfedilmedik yerlerini tanıtmak,birlik beraberliği pekiştirmek ve özellikle gençlerde spor bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşü, kültür fizik hareketleri ardından start aldı. Yürüyüş tutkunları güzel havada göl manzaralı ve ayva bahçeleri arasındaki yürüyüş ardından Seka Kamp Alanı’nda hep birlikte sıcacık bir çorba ile kahvaltı yaptı.
Kaynak: İHA