Antakya Belediyesi ve İşkur'dan İşbirliği Anlaşması

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Siirt'in Kurtalan ilçesini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği proje kapsamında, bölgedeki gençlerle buluşmak için ilçeye gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Vezir, Ali Gültekin ve Semih Yuvakuran, Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Kaymakam İmamoğlu, yaptığı açıklamada, eski milli futbolcuların öğrencilerle bir araya gelmesinin öğrencilerin başarısına önemli katkı sunacağına inandıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çolak ise proje ile ilk defa bir ilçeye geldiklerini belirterek, amaçlarının bölge insanı ile kucaklaşmak olduğunu söyledi.

Daha sonra futbolcular, Kurtalan Beyaz Saray Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide gençlerin sorularını yanıtladı.
Bir öğrencinin, "Türkiye'de yabancı oyuncu sınırlaması kaldırılmalı mı?" sorusu üzerine Yuvakuran, ülkeye gelen yabancı oyuncuların kaliteli olmasının önemine işaret ederek, "Türk futboluna bir katkıları olacaksa yabancı oyuncu sınırlandırılması kalkmalı" dedi.

"Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kim" sorusuna Gültekin, "Hepsi şu an burada oturuyor" diye yanıtladı.
Çolak ise proje kapsamında seçilecek 10 öğrenciyi İstanbul'da ağırlayacaklarını dile getirdi.
Söyleşinin ardından Kaymakam İmamoğlu, futbolculara çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: AA