Ak Parti Uşak Milletvekili Güneş Açıklaması

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, görev süresi boyunca kentin önemli sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Güneş, gazetecilere, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlattı. İl genelinde son 3 yılda gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgi veren Güneş, kentin sorunlarının çözümünde önemli mesafe kat edildiğini, eğitim, sağlık, ulaşım alanlarında yeni yatırımların hayat geçirildiğini, devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanması için çaba harcadıklarını ifade etti.

Hükümetin eğitime çok önem verdiğini, il merkezi ve ilçelerde çok sayıda okul inşaatının devam ettiğini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:
"Yeni dersliklerin hizmete alınmasıyla eğitimde kalite dahada artacak. Son 12 yılda ilimizde eğitim alanında 164 milyon lira yatırım yapıldı, bu yatırımın 90 milyon lirası üç yılda gerçekleşti. Eğitimin dışında sağlık, ulaştırma alanlarında önemli projeler devam ediyor. Yeni hastane binamızın yanına 200 kişilik ek bina yapıyoruz. Banaz ve Eşme devlet hastaneleri kısa süre içinde hizmete girecek. Uşak-Ulubey, Ulubey-Eşme, Uşak-Sivaslı yollarında iyileştirme çalışmaları sürüyor. Eşme-Güney ve Eşme -Alaşehir yollarında ise çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacağız. Yeni adliye binamız hizmete girdi. Bunu sanı sıra yeni kapalı sporları inşaatına başlayacağız, çevre yolu hızla ilerliyor. Eski tabakhane bölgesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor. Üç yılda kentimizin önemli sorunlarını çözdük."
Kaynak: AA