Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulunu Yaptı

Kuruluş aşamasını tamamlayan Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaparak yönetim ve denetim kurullarını belirledi.

Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulunu Yaptı

İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da; Arif Kaplan, Sedat Manav, Fatih Hepokur, Deniz Ekici ve Abdurrahman Şahin Yönetim Kurulu, Osman Ergin, Selda Şenel ve Sinan Su Denetim Kurulu Asil üyeliklerine seçildiler.
Beş kişilik Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaparken Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği’nin ilk Yönetim Kurulu Başkanı Kurucu Başkan Abdurrahman Şahin oldu. Toplantıda Sedat Manav ve Deniz ekici Başkan Yardımcısı, Fatih Hepokur Muhasip Üye, Arif Kaplan ise Genel Sekreterlik görevine getirildi.

Manavgat’ta görev yapan üyelerinin hak ve sorumluluklarını korumak, çalışma şartlarında iyileştirmeler yapılması hususunda çalışmalar yapmak gibi misyonları bulunan Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu, ziyaretler gerçekleştirerek kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle istişarelerde bulunacak.
Kaynak: İHA