Başbakan Davutoğlu, kurtarılan personelle buluştu

Musul'da rehin alınan Rehinelerle havaalanında bir araya gelen Davutoğlu, vatandaşlarla tek tek kucaklaştı, en küçük rehineler Kuzey ve Ela ile yakından ilgilendi.

Başbakan Davutoğlu, kurtarılan personelle buluştu
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Musul'de rehin alınanarın Türkiye'ye getirilmesine ilişkin ''Devletinize güvendiniz, hükümetinize ve bizlere güvendiniz, biz de size güvendik'' dedi.

Başbakan Davutoğlu, Irak'ın Musul kentinde rehin alınan ve Şanlurfa'ya getirilenlerle görüşmek üzere GAP Havaalanı'na geldi.

Rehinelerle havaalanında bir araya gelen Davutoğlu, vatandaşlarla tek tek kucaklaştı, en küçük rehineler Kuzey ve Ela ile yakından ilgilendi.

Rehinelerle sohbet eden Davutoğlu, ''Devletinize güvendiniz, hükümetinize ve bizlere güvendiniz, biz de size güvendik. İki bayramı birden yapacağız. Yine bayramdan önce bir bayram yapacağız inşallah demiştim, Allah nasip etti yaptık. Allah sizi bir daha ailelerinizden ayırmasın'' diye konuştu.

Davutoğlu, aprondaki uçağa rehinlerle yürüyerek gitti. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, uçağa kadar en küçük rehine Ela Ercan'ı kucağında taşıdı.