O şoför Beyaz Haber'e konuştu

İstanbul’da, başkasına ait indirimli kartla belediye otobüsüne binmek isteyen şahıs dehşet saçtı. Feci şekilde dayak yiyen o şoför sadece Beyaz Haber'e konuştu.

O şoför Beyaz Haber'e konuştu
35 yaşında ve 5 yıldır da otobüs şoförlüğü yapan Tahsin Kara, 'Yumruk yedim kaşım açıldı. Bıçakla saldırdı. Kendimi korudum. Korumasaydım daha ciddi şeyler olabilirdi.Kendimi korumasaydım hayatta olmayabilirdim' dedi.

İstanbul'da meydana gelen olay şöyle yaşandı....

Başkasına ait indirimli kartla belediye otobüsüne binmek isteyen şahıs, kartı cihaza okuttuğu sırada otobüs şoförü tarafından fark edildi. Karttaki fotoğrafın başkasına ait olduğunu gören sürücü, karta el koymak istedi. Kartının alınmasına sinirlenen şahıs da, sürücüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs, otobüs şoförünü yumruklamadı...Hızını alamayan zanlı daha sonra bıçağına davrandı. Bıçağı gören diğer yolcular, şahsa müdahale ederek olayın daha da büyümesini engelledi.

Feci şekilde dayak yiyen şoför yaşadığı dehşet anlarını ise sadece Beyaz Haber'e anlattı.

Otobüs şoförü Kara 'Şikayetci oldum zaten Kumkapı karakoluna şikayette bulundum orada değerlendirecekler bu vatandaşı bulacaklar...şikayetimizden vazgeçmiyorum..Ailem bu durumu öğrense bu işi yapmama müsade etmezler...aksam haberi çocuklarıma izletmedim..izleseler psikolojik etkilenirler aksam haberleri açmadım...' diye konuştu.