Hıncal Uluç fena patladı

Hıncal Uluç, Köşk'te düzenlenen devir teslim töreninde yaklaşık 10 saat boyunca canlı yayın yaparak emek harcayan haber kanallarını yerden yere vurdu...

Hıncal Uluç fena patladı
Sivri çıkışlarıyla adından sıkça söz ettiren Hıncal Uluç bu kez de Köşk'te düzenlenen devir teslim töreni üzerinden haber kanallarını topa tuttu.

'Bunların hiç biri haber kanalı değil' diyen Hıncal Uluç görüntüler TRT'den alınıyor bunlar da bir yerde kamp kurmuş, laflıyorlar... diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte Hıncal Uluç'un Bunların hiçbiri Haber Kanalı değil!.. başlıklı yazısı;

Bu ülkede, haberciliğin bittiği bir kez daha kanıtlandı.. 28 Ağustos öğleden sonrası evde, televizyon başındayım.. Köşk'te veda töreni var.. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, makamını ve Köşk'ü 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a devredecek..
Bütün haber kanalları naklen yayında.. Ama nasıl naklen yayın, inanmak mümkün değil..
Görüntüler belli ayni kaynaktan, TRT'den alınıyor.. Bunlar da bir yerde kamp kurmuş, laflıyorlar..
Sözcüğü bilerek seçtim..
'Laflıyorlar!..'
Her biri bir spiker koymuş bir yere, karşısına da birisini veya birilerini yerleştirmiş.. Tam bir kahvehane sohbeti içindeler.. Yayınla, olup bitenle ilgileri yok..
11. Cumhurbaşkanı törene katılan yabancı konukları kapıda karşılıyor.. Cumhurbaşkanları, başbakanlar, emirler, daha bir yığın en üst düzey konuk..
Yahu naklen yayın yapan, bir, tek bir kere söylemez mi?..
Onca haber kanalından bir tanesi, TRT dahil, gerçek habercilik, gerçek naklen yayın yapmaz mı?.
'Abdullah Gül, şu anda, falanca ülke devlet başkanı filancayı Köşk Kapısında karşılıyor' diye.. Hayır.. Olup bitenle ilgili tek kelime etmeden, o kahvehane sohbetini sürdürdüler, alay eder gibi.. Niye?..
Çünkü tanımıyorlar.. 14 Devlet Başkanı, 3 Başkan Yardımcısı, 6 Meclis Başkanı, 12 Başbakan, 7 Başbakan yardımcısı.. Daha kimler kimler, teker teker Köşk kapısına geliyor. Abdullah Gül'le sarılıp öpüşüyor.. Ekrandaki ses, kapıda olanı anlatmıyor.. Kahvehane sohbeti devam..

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ