Vali Yardımcıları Uçar ve Karatepe'ye Veda Yemeği

Gümüşhane'de görev yaparken son kararname ile tayinleri çıkan Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ve Meral Uçar onuruna Gümüşhane Valiliğince veda yemeği düzenlendi.


İkisu köyündeki bir tesiste verilen yemeğe Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, Garnizon Komutan Vekili Albay Hasan Metin, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kamu kurum müdürleri katıldı.

Yavuz, burada yaptığı konuşmada, hayat devam ettiği müddetçe bu tür yemeklerin devam edeceğini, Türk idari yapısında süreye bağlı kamu görevi yapanların bir gün mutlaka gideceklerini söyledi.

Gümüşhane'deki bütün mülki idare amirlerinin ülkenin son yıllardaki güzel çalışmalarının yansıması gibi çok iyi eğitim almış, görevlerini hakkıyla yerine getirme gayretinde olan çok seçkin idareciler olduğunu belirten Vali Yavuz, "Ben her iki arkadaşımıza da teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde de aynı başarılarını devam ettirmelerini canı gönülden istiyorum. Bu meslek gönül verme, fedakarlık ve özveri mesleğidir" dedi.

Belediye Başkanı Çimen ise Uçar ve Karatepe'nin güzel hizmetler vererek Gümüşhane'ye hizmet ettiklerini belirterek, "Bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir kamu görevidir, her yerde devam edecek. Şehrim adına kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Giresun Vali Yardımcılığına atanan Karatepe de, Gümüşhane'de üç yıl süreyle görev yaptığını söyleyerek şunları dile getirdi:

"Üç yıllık zaman zarfı içerisinde Gümüşhane'nin çok kıymetli insanlarına hizmet etmeyi bir vazife ve borç bilerek bu doğrultuda valilerimizin bizlere verdiği talimat ve destekler neticesinde hizmet etmeye çalıştım. Ayrılıklar zor. Gök kubbede hoş bir seda bırakmışızdır diye düşünüyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanan Uçar ise Gümüşhane'de ilk kadın vali yardımcısı olarak her kesimin desteğini gördüğünü ifade etti.

Konuşmalardan sonra Karatepe ve Uçar'a Vali Yavuz plaket ve teşekkür belgeleri, Belediye Başkanı Çimen çeşitli hediyeler, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise ay yıldız motifli Kelkit Zilli Kilimi hediye etti.

Kaynak: AA