Vali Aksoy, Stso'nun Şeref Üyesi Oldu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nca Valiler Kararnamesiyle Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hüseyin Aksoy'a şeref üyeliği verildi.


Aksoy, STSO Başkanı Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti. Burada Aksoy'a odanın 'Şeref Üyeliği' beratı takdim edildi.

Samsun'a yaptığı hizmetlerden ötürü Vali Aksoy'a şükranlarını sunan Murzioğlu, "Kentimize yaptığınız katkıları unutmayacağız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Valimizin ismi benim yüreğimde farklı bir şekilde kalacaktır. Sizden önce kentimizde üç kurumu yan yana kimse görememişti. Sizin önemli katkılarınızla kentte bir birliktelik sağlandı. Gerek yıllardır konuşulan Fuar ve Kongre Merkezi olsun, gerek Teknopark Projesi, gerekse Lojistik Köy Projesi olsun bunların hepsi sizlerin katkılarıyla oldu" dedi.

"Oda ve borsa hizmet binası arsasının alınmasında sağladığınız öncülüğü unutmayacağız" diye konuşan Murzioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunların yanında Gıda OSB'nin hızla yapılanması, Kavak OSB'nin birinci etabının altyapısının hazırlanarak yatırımcıya açılması ve diğer OSB'lerin sorunlarının aşılması da yine sizlerin öncülüğü sayesinde olmuştur. İnşallah bundan sonra da kentte sağladığımız bu birliktelik devam edecek. Yüreğimiz buruk. Ama orası da ülkemizin güzel bir kenti. Samsun halkı her zaman sizi minnet ve şükranla anacak. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız. Yeni görev yerinizde de üstün başarılar sağlayacağınıza yürekten inanıyorum."

Vali Hüseyin Aksoy ise Samsun'da önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduğunu ifade ederek, "Samsun'da görev yaptığım süre içinde birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Öncelikle sizleri tanımaktan ve beraber çalışmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar yaptığımız projeler inşallah bundan sonra da artarak devam eder" dedi.

Kaynak: AA