Sungurlar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Samanyolu TV (STV) izleyenlerin merakla beklediği dizilerden biri olan Sungurlar yakında ekranlarda olacak. İşte Sungurlar 1. tanıtım fragmanı ve dizinin konusu...

Sungurlar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Sungurlar Dizisi konusu:

Samanyolu TV (STV) izleyenlerin merakla beklediği dizilerden biri olan Sungurlar dizisinin ilk tanıtım fragman videosu yayınlandı. Fragmanda dizi hakkında pek ipucu verilmemesinin ardından Sungurlar dizisine olan ilgi ve merak daha da artmaya başladı. Şefkat Tepe dizisinin final yapmasının ardından ortaya çıkan Sungurlar Dizisinin oyuncu kadrosu da merak edilen unsurlar arasında yer almaktadır.

SUNGURLAR 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sungurlar Dizisinin başrolleri; Mert Kılıç, Dilara Büyükbayraktar, Aslıhan Güner, Aslıhan Güner, Sabri Özmener,Ertuğrul Şakar, Hüseyin Erkanlı, Serkan Bilgili, Mehmet Korhan Fırat.

Sungurlar Dizisi konusu:

Kudüs Ordusu ' nun başına Dila ' nın geçmesi bütün dengeleri değiştirir. Sınırdaki yeni yapılanmaya engel olmak isteyen Sungurlar, Dila ' ya ulaşmak için baskınlar düzenler.

Ancak ordunun yeni lideri Sungurları bitirmeye kararlıdır. Karargaha saldırmak için bombalı bir tuzak hazırlayan Dila, kızı Bejan ' ı görevlendirir. Ancak bu sırada sürpriz bir gelişme yaşanır. Sungurlar ' ın yaptıkları gizli operasyonları deşifre eden ve kameraya kaydeden Kudüs Ordusu, karargahı tehdit eder. Tüm karargaha meydan okuyabilecek kadar büyüyen Kudüs Ordusu, Sungurları da pusuya düşürür. Bu tuzaktan kurtulmaya çalışan Sungurlar, büyük bir ateşin ortasında kalır.