'Sonsuz Bir An'ın çekimleri başladı

"Sonsuz Bir An" sinema filminin çekimlerine Denizli'nin Buldan ilçesinde başlandı.

'Sonsuz Bir An'ın çekimleri başladı
Ocak ayında vizyona girecek olan 'Sonsuz Bir An' sinema filminin çekimlerine Denizli'nin Buldan ilçesinde başlandı.

Yapımcılığını Dama Medya-Ferhat Eşsiz ve Ümit Gündoğdu'nun, yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu'nun üstlendiği film ekibine büyük ilgi gösteren Buldanlılar, yardımlarını hiç esirgemedikleri gibi bazı sahnelerde de figüran olarak gönüllü oynadılar…

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan ve Ayfer Dönmez'in oynadığı Sonsuz Bir An'ın ilk sahneleri, dokumaları ile ünlü, şirin Ege kasabası Buldan ve çevresinde çekiliyor.

Ege'de üzüm bağlarında çalışan Gaziantep'ten gelen mevsimlik işçilerin yaşamlardan kesitleri konu alan sahneler Buldan'daki bağ evlerinde çekiliyor. Bu çekimler sırasında misafirperverliklerini ve yakın ilgilerini eksik etmeyen Buldanlılar, bazı sahnelerde de figüranlık yaptılar. Filmde, Buldan Halk Tiyatrosu'nun amatör oyuncuları da rol aldı.

Filmin çekimlerine, Buldan'daki 10 günlük çalışma programının ardından, önümüzdeki günlerde Foça, Antalya ve İstanbul'da devam edilecek. Sonsuz Bir An, sinema seyircisi ile Ocak ayında buluşacak.

Daha önce vizyona girdiğinde büyük ilgi gören “Sonsuz” filminin devamı olarak çekilen “Sonsuz Bir An”, sinemaseverleri, dostluğun, aşkın, acımasız gerçeklerin derinden hissedildiği bir zamana sürüklüyor... Filmde, bir yudumluk hayatı doya doya yaşamaya çalışan kanser hastası Volkan ve Serhan'a yol arkadaşlığı yapıyoruz... Bu kez onlara Özlem Tekin de eşlik ediyor... Kendilerini acımasız zamanın gerisinde ve uçurumun kenarında bulan iki dost, yarının olmadığını biliyorlar ama “Her şeye rağmen yaşamak güzel!” deyip bir kez daha düşüyorlar yollara. Kaderin yanlarına kattığı can yoldaşı Özlem Tekin de onları yalnız bırakmıyor...