Küçük Gelin 40. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 40. bölümüyle 22 Haziran Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 40. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi 40. Bölüm özeti:

Hikayesi ve kurgusu ile çocuk gelinler gerçeğini ekrana taşıyan ve büyük beğeniyle izlenen Küçük Gelin dizisi, başarılı bir sezonun ardından 40. bölümüyle sezon finalini gerçekleştiriyor.

KÜÇÜK GELİN 40. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük gelin Zehra ' nın yaşadığı acı olayların konu edildiği dizinin sezon finali bölümünde; babasının ölümünün ardındaki sırrı çözmeye çalışan Azad ' ın eline önemli bir fırsat geçer. Asiye ' den gelen mektubu öğrenen Zehra, mektubu aramaya başlar ve Nujin Ana ' nın odasında mektubu bulur. Gerçekleri bilen Elif ise Zehra ' ya ulaşmaya çalışır ancak Raşit ona engel olur.

Melek yola çıkacağı sırda, her şeyi öğrenen Devran gelir ve aradığı kızının Zehra olduğunu söyler. Melek büyük şaşkınlık yaşar. Nujin Ana ' nın baskısından bunalan Ali, içtiği ilaçlarında etkisi ile kendini kaybeder ve Zehra ' nın odasına girer. Zehra, Ali'yi bu halde görünce büyük şok yaşar.

Zehra ile ilgili gerçekleri öğrenen Nujin Ana, olayın aslını bilen Raşit ' e gider ve bu sırrı hiç kimsenin öğrenmemesini ister. Ancak Elif konuşulanları duyar ve her şeyi Zehra ' ya anlatmaya karar verir. Bu sırada kızına ulaşmaya çalışan Melek, kızının ölmediğini ve evlatlık verildiğini öğrenir.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cemal ' in hayatını kaybetmesi, konakta büyük üzüntüye neden olur. Nujin Ana, Cemal ' in intikamının alınması gerektiğini söyler. Bu görevi üstlenmek isteyen Ali ' ye Azad engel olur ve intikamı kendisinin alacağını söyler. Yurt dışına gitmeye karar veren Melek, Azad ' a yüzüğü geri verir ve onu terk etmek zorunda kalır. Ancak yola çıkacağı sırada ilginç bir gelişme yaşanır.