Küçük Ağa 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların yeni afacanı Küçük Ağa 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Ağa yeni bölümde Sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Küçük Ağa 24. bölümüyle 9 Eylül Salı akşamı Kanal D ekranlarında.

Küçük Ağa 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Ağa Dizisi 24. bölüm özeti:

Küçük Ağa, yeni sezonu Salı akşamı 20:00'de açıyor!
Kanal D ' nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi ' nin oynadıkları sevilen dizisi Küçük Ağa, yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.

KÜÇÜK AĞA 24. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük Ağa, heyecanla beklenen yeni sezonunu, yeni haylazlıklarıyla Salı 20:00'de açıyor!

Küçük Ağa'nın genel hikayesi ise şöyle:

İstanbul'un görmüş geçirmiş, varlıklı ailesinin kızı Sinem ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali, 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır.

Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin farketmediği bir ilgiye sahiptir. Ali yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır.

Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyelinin yüksek olduğu, 6 yaşındaki Mehmet Can, anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar. Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.

Küçük ağamız, temelde etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan, günümüzde yaşanan aile ve çevre yaşantımızdaki değerlerin, ne denli önemli olduğuna değinmeye çalışarak, izleyiciye de kıssadan hisse sağlayan bir öykünün kahramanıdır.