Gümüşhane Vali Yardımcısı Karatepe Özel İdare’ye Veda Etti

Gümüşhane Vali Yardımcısı iken son kararname ile Giresun Vali Yardımcılığına atanan Cahit Karatepe, sorumlu olduğu İl Özel İdaresi çalışanları ile vedalaştı.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Karatepe Özel İdare’ye Veda Etti

Kurumun Yeni Mahalle’de bulunan hizmet binası yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyesi Zülfikar Bal, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenleri, eski İl Genel Meclisi üyeleri Naim Ağaç, Muammer Taş ve kurumda görev yapan teknik personel katıldı.

Burada yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinden sorumlu Vali Yardımcısı olarak 3 yıldır birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına teşekkür eden ve helallik isteyen Karatepe, “İnşallah Rabbim hepimizin birlikte ortaya koyduğu emekleri zayi etmez.” dedi.

“BİR KİMSE NE KADAR BECERİKLİ, BİLGİLİ VE TECRÜBELİ OLURSA OLSUN ONUN TEK BAŞINA BİR ŞEY YAPMA ŞANSI YOK”
Dünyaya medeniyet dağıtmış, dünyanın her bir tarafında iyilikle anılır bir medeniyetin evlatlarıyız, özelde de Milli Müdafaa Hukuk Cemiyetinin kurulmasında çok ciddi manada rol alan insanların yaşadığı Gümüşhane insanının her türlü hizmete değdiğini vurgulayan Karatepe, “Her zaman milli iradeye desteğinizi ortaya koymuş, vatandaşlar olarak sizlere hizmetin her türlüsünün layık olduğunun bilincindeyiz. Bir kimse ne kadar becerikli, bilgili ve tecrübeli olursa olsun onun tek başına bir şey yapma şansı yok. İdari anlamda yaptığımız her iş ekip çalışmasıyla, bir istişare neticesinde ortaya çıkmıştır.” diye konuştu.

“TAMAMEN İNSANLARIN İHTİYACININ KARŞILANMASI AMACIYLA HAREKET ETTİK”
İl Özel İdaresi ve Birliğin karşılıklı uyum içerisinde aynı kurummuş gibi çalıştığını ve böylelikle de hizmete ivme kazandırıldığına değinen Vali Yardımcısı Karatepe, asla ellerindeki yetkiyi bir zulüm aracı olarak hiçkimse üzerinde uygulamadıklarını, hiçbir köye de siyasi düşünce, fikir, grup veya bir farklı gerekçeyle ayrım yapmadıklarını belirterek, hizmet götürürken tamamen insanların ihtiyaçlarının karşılanması ve hizmet amacıyla hareket ettiklerini söyledi.

Mülki İdare Amirliği mesleğinde ayrılıkların sürekli olacağını, bunun da bu mesleğin bir cilvesi olduğunu dile getiren Karatepe, “Önemli olan geride hoş bir sada bırakabilmektir. Bu işi bizlerden çok daha kaliteli yapabilecek arkadaşlarımız mevcut. İnşallah öyle bir ekiple çalışma fırsatınız olur. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ben Gümüşhanelilere bir hakkım olduğunu düşünmüyorum ama varsa eğer 7’sinden 70’ine helal olsun.” dedi.

Karatepe, Gümüşhane’de ki yoğun çalışma temposunda sürekli yanında olan ve destek veren eşi Hatice Karatepe’ye de özel olarak teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise kurumlarından sorumlu Vali Yardımcısı Cahit Karatepe ile uyumlu ve planlı bir çalışma ile başarılı işler yaptıklarını belirterek, bugüne kadar sağladığı tüm destek ve çalışmalar için kendisine teşekkür etti ve bundan sonra ki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Karatepe ve eşi daha sonra İl Özel İdaresi merdivenlerinde geleneksel hale gelen hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra akşam saatlerinde şehirden ayrıldı.
Kaynak: İHA