Esra Erol'un gözyaşları

FOX TV'de program yapan Esra Erol canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Esra Erol'un gözyaşları
FOX TV'de program yapan Esra Erol'a konuk olan Gülfidan-Ali çifti, evlat sahibi olamadıklarını anlattılar. Tek istediklerinin anne ve baba olmak istediklerini söyleyen çift tüp bebek konusunda yardım istedi. Programda Esra Erol, gözyaşlarına hakim olamadı.

Erol'un, 'Buraya geliş sebebin de çok enteresan. Beni rüyanda görmüşsün' sözleri üzerine Gülfidan Hanım rüyasını anlattı.

'Beyaz elbise giymişsiniz rüyamda. Bugün de tesadüf üzerinizde beyaz elbise var. Rüyamda bana bana 'O senin meleğin' diyorlar. Sen rüyamda bana diyorsun ki; Gel sana çok büyük bir sürprizim var.' Sonrasını hatırlamıyorum. Uyanınca başvuru yaptım.'

Gülfidan-Ali çifti'ne müjde gecikmedi. Kayseri'de bir özel hastane sahibi tüp bebek konusunda çifte yardım edeceğini söyledi.

YİNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Esra Erol, Gülfidan Hanım'a, 'Ben hep rüyaların mesaj olduğunu düşünürüm, bir vesile var. Ben bir evladımda, müjdeler sevinçler yaşarkenken, diğerinde hayal kırıklığı yaşadım. Ama o da benim imtihanımdı. Evladın kıymetini bilen biri olarak sana diyorum ki; inşallah kucağına alırsın ve koklarsın' dedi ve yine gözyaşlarına boğuldu. BEYAZ GAZETE