Bu Tarz Benim' de mini etek tartışması

Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim programına yarışmacılar arasındaki tartışma damga vurdu. Gerginlik jüri koltuğuna da sıçradı.

Bu Tarz Benim' de mini etek tartışması
Show TV ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun oturduğu Bu Tarz Benim programının son bölümünde gergin anlar yaşandı.

Programının yarışmacılarından olan Ayşegül Doğan'ın tercih ettiği kıyafet tartışmanın fitilini ateşledi. Diğer yarışmacıların Doğan'ın mini etek giymeyeceği yönündeki sözlerini hatırlatınca stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

Doğan ise sözlerinin yanlış yorumlandığını belirterek “Ben hiç bir zaman açık giyinmem demedim. Ben istediğim gibi açık giyinirim.” ifadelerini kullandı. Bu anlarda programın diğer yarışmacıları ile Doğan arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Öte yandan yarışmacılar arasındaki gerginlik jüri koltuğuna da sıçradı. Ayşegül Doğan'ın kıyafetini eleştiren Nur Yerlitaş, sözünün kesilmesine sinirlenince küplere bindi. Yerlitaş, podyumdaki yarışmacıya “Sen ne kadar sabırsız bir kızsın. Burada kimse babamın kızı değil.” diyerek çıkıştı.