Başkan Üzülmez, 'Yatırımcılarımızın Önünü Açıyoruz”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin altyapısını, kent estetiğini ve sosyal kent hizmeti anlayışını geliştirerek, yatırımcıların önünü açtıklarını söyledi.

Başkan Üzülmez, 'Yatırımcılarımızın Önünü Açıyoruz”

Kartepe için hazırladığı projelerle özel teşebbüsün de ilgisini çeken Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ziyaretçileri de eksik olmuyor. Başkan Üzülmez’i ziyaretçileri arasında yerli ve yabancı özel sektör temsilcileri; Arkas Holding CEO’su Haydar İnanç, CBRS firması yetkilileri Halil Akbay ve Ömer Şen, Halkbank Kocaeli Şube Müdürü Oktay Doğan ve Feyza Yıldırım, Fritolay Fabrika Müdürü Recep Deveci, Dr. Gürsel Gökmen ve Şengül Gökmen, Arap yatırımcı İzzet Elcündi ve Nuri Tandoğan yer aldı.

Ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe ilçemiz sanayi, tarım ve turizm kimliği ile bir çok sanayici, esnaf ve iş adamlarımızın yatırım yapma hususunda tercih yeri olmuştur. Yeni bir Kartepe için vizyon proje çalışmalarımız neticesinde Kartepe’nin marka değerini artırma, yaşam kalitesini yükseltme ve ticari kazanç merkezi çalışmalarımız devam ediyor. Tüm yatırımcılarımıza kazanç kapılarını aralamalarında yardımcı oluyor, yol gösteriyor, işlemlerini kolaylaştırıyoruz. Kartepe doğal yapısı itibarıyla bir turizm kenti olma yolunda adını markalaştırdı. Büyük kent güzergahlarının geçiş noktasında bulunması buraya farklı bir değer katıyor. Önemli marka kuruluşlarını buraya çekiyor. Bu sebeple bizler Kartepe Belediyesi olarak alt yapılarımızı, kent estetiğimizi ve sosyal kent hizmet anlayışımızı geliştirerek yatırımcılarımızın önünü açıyoruz. Yaşadığımız bu güzel kentin marka kent olması hususunda, kısa zaman önce gerçekleştirdiğimiz Kartepe Zirvesi organizasyonunun bir Davos olması yönündeki çalışmalarımız büyük ilgi uyandırdı. Yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor. 40’a yakın otel ve teleferik yatırımcısı bizimle görüşmeler yapmaya başladı.

Özellikle teleferik konusunda bizim de ciddi çalışmalarımız var. Kartepe’de yarınların önü aydınlık” dedi.

Kaynak: İHA