Ak Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.


Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, İl ve ilçe yöneticileri, mahalle, kadın ve gençlik kolları temsilcileri katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan'ın açılış konuşmasının ardından konuşan Belediye Başkanı İkiz, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gaziler Günü'nü de kutlayan İkiz, "AK Partide 'biz birlikteyiz' anlayışı hakim kılınmıştır. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de yolumuza devam edeceğiz. Kongrelerimizi yaptıktan sonra çok önemli bir sürece gireceğiz. 2015 Haziranında yapılacak olan genel seçimlere hazırlanacağız inşallah. Bu seçim bizim için önemli bir seçim" dedi.

AK Parti İl Başkanı Köktaş, Havza'da 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 57 oy alındığını, cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 67 oy oranına çıkıldığını belirterek, "Biz Havza'da yüzde 67 oranını, Samsun'da yüzde 66 oy oranını korumak hatta çıtayı yukarıya çekmek zorundayız. Samsun genelinde yüzde 66'nın üzerine çıkmak zorundayız. Biz millete kapıları kapatmamalı ve sırtımızı dönmemeliyiz. Bu millet hak edene hak ettiği cevabı sandıkta en iyi şekilde veriyor. Milletin verdiği karar hep doğru karardır" diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ise Türkiye'nin daha güçlü yarınlara güçlü iktidarla ulaşacağı vurguladı.

Kaynak: AA