'Toz Ruhu' Filminin Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında; Yönetmenliğini Nesimi Yetik'in üstlendiği "Toz Ruhu" filminin galası yapıldı.

'Toz Ruhu' Filminin Galası Yapıldı

Filmin Adana Real Cinemaximum'da yapılan gala gösterimine katılan yönetmen Nesimi Yetik ile birlikte film ekibi de katıldı.

Yönetmen ve Yetik ve oyuncular gala sonrası sahnede katılanlara teşekkür ettiler. Filmle ilgili gelen soruları yanıtladılar. Yönetmen Nesimi Yetik, 5 yıllık bir çalışmanın olduğu filmde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, takdiri izleyicilere bıraktıklarını söyledi.

Film Adana Altın Koza Film Festivali'nin iddialı yapımları arasında yerini alırken, ilk gösterimini de Adana'da yapmış oldu.

Tansu Biçer, Nihal Koldas, Settar Tanrıöğen, Aytaç Arman, Aytaç Uşun, Selin Yeninci gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ise şöyle; "37 yaşındaki Metin, İstanbul’da hayatını gündelikçilik yaparak kazanan bir adamdır. Kendi küçük dünyasında mutlu bir hayatı vardır. Hayranı olduğu arabesk müzik için besteler yapar. Bir gün yeğeni Ümit askerlik tayini ile İstanbul'a gelir e Metin'i ziyaret eder. Bu ziyaret ile yaşamı bir süre sekteye uğrayan Metin, esas olarak yanında çalıştığı Suzan Hanım’ın diğer gündelikçisi Neslihan’ın eve gelmesiyle alt üst olur. Bu iki kişi de kendi hayatlarında, kendi yollarına gidince Metin gene küçük dünyasında, yalnız başına kalır. Ta ki bir televizyon programı onu konuk olarak çağırıncaya dek"
Kaynak: İHA