Ordu’ya 64 Yeni Doktor Atandı

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu iline son olarak 64 yeni doktor ataması yapıldığını söyledi.

Ordu’ya 64 Yeni Doktor Atandı

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kısa süre önce Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Dr. Murat Küçükoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Milletvekili Fatih Han Ünal, Genel Sekreter Küçükoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti iktidarı döneminde sağlık yatırımlarında hızla büyüme olduğunu ve bu büyüme ile birlikte çalışan sağlık personeli sayılarının da her geçen gün arttığına dikkat çeken Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’ya yeni 64 hekimin atamasının yapıldığının da müjdesini verdi.

Milletvekili Fatih Han Ünal, burada yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde 2002-2014 yılları arasında Ordu İline kazandırdıkları sağlık personel sayılarında artış olduğuna değinerek, uzman tabip sayısının 2002 yılında 194 iken 2014 yılında 329’a,pratisyen hekim sayısının 282 iken 292’ye, diş tabibinin 38 iken 69’a ,eczacının 5 iken 22’ye, hemşire sayısının ise 721 iken Bin 109’a, ebe sayısının da 603 iken 656’ya yükseldiğini söyledi.

YENİ 64 HEKİM ATAMASI YAPILDI
En son yapılan atamalara da değinen Milletvekili Fatih Han Ünal, şu açıklamada bulundu: “Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde, Akkuş Devlet Hastanemize 4, Ordu Devlet Hastanesine 12 doktor, 1 Romatoloji Uzmanı, ODÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 10 doktor, 1 uzman tabip, Aybastı Devlet Hastanesi’ne 3 doktor, 1 İç Hastalıkları uzmanı, Fatsa Devlet Hastanesine 7 doktor, Gölköy Devlet Hastanesine 4 doktor, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, Gürgentepe Devlet Hastanesi’ne 4 doktor, Korgan Devlet Hastanesine 1 doktor, 1 Aile Hekimi, Kumru Devlet Hastanesine 4 doktor, Ulubey Devlet Hastanesine 3 doktor, Ünye Devlet Hastanesine 6 doktor, 1 Çocuk Cerrahi Uzmanı’nın atamaları yapılmıştır. Hemşerilerimizin tüm alanlarda olduğu gibi Sağlık hizmetlerinden de en iyi şekilde hizmet almaları yönünde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA