İşte Aylin Nazlıaka'nın evinin paslı su boruları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kirli su iddialarını deneylerle çürüttü. Gökçek, Aylin Nazlıaka’nın evine bağlanan paslı su borularını da paylaşarak Nazlıaka’nın bu sebepten rahatsızlanmış olabileceğinin mesajını verdi.

İşte Aylin Nazlıaka'nın evinin paslı su boruları
CHP'li vekillerin ve bazı ideolojik saplantılı odaların “Ankara'nın suyu kirli” iddialarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten cevap geldi. Beyaz TV ekranlarında canlı yayın konuğu olan Gökçek, deneylerle kirli su iddialarını çürüttü.

“SARI SUYUN SEBEBİ PASLI BORU”
Musluklardan akan sarı suyun Ankara'nın şebeke suyundan değil binalardaki paslı borulardan kaynaklandığını ifade eden Gökçek, “Ankara'nın şebekesinden çıkan suda herhangi bir hata yok. Hata nerde? Su şebekeden çıktıktan sonra binanın girişindeki sayaçtan geçer. Sayaca gelene kadar bize ait ama sayaçtan sonraki sorumluluk tamamen vatandaşa aittir. Bu bütün dünyada böyledir. Sayaçtan sonraki sorumluluk ilgili apartman sahibine, ilgili daire sahibine aittir. Amerika'da da, Japonya'da da, Türkiye'de de böyledir.” dedi.

NAZLIAKA'NIN PASLI BORULARI
Sözlerinin devamında “Aylin Hanım gibi yapmayacaksınız. Deponuzu kirli bırakmayacaksınız. Deponuzu temizleyeceksiniz” diyen Başkan Gökçek, CHP'li Aylin Nazlıaka'nın evine bağlanan deponun ve boruların fotoğrafını gösterdi. Gökçek, paslı borulara dikkat çekerek “Şu borudan geçen, o kirli depodan gelen suyu bırak içmeyi yıkansan hasta olursun. Suç benim mi arkadaş?” diye sordu. Gökçek, “Sen önce kirli deponu temizlet. Millete laf atıyorsun. Ondan sonra bize karşı konuşma hakkın olabilsin. “ şeklinde konuştu.

Başkan Gökçek programın sonunda dikkat çeken bir ifade kullandı.

İDEOLOJİK İSHAL OLDULAR

Erkan Tan izleyiciden gelen, “Ankara'nın suyu temizse Aylin Hanım neden ishal oldu” sorusunu Melih Gökçek'e yöneltmesi üzerine Gökçek, “İdeolojik ishal oldular. Karşımda 5 seçim kaybettiler, bunları hazmetmek kolaymı' diye cevap verdi.

CHP'li Nazlıaka, Ankara suyunun kirli olduğunu iddia ederek bu sebepten rahatsızlandığını öne sürmüştü. Nazlıaka bir tweetinde “Ankara'nın kirli suyu bizim aileyi de hasta etti. Hastaneler aynı şikayetle dolu taşıyormuş” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Nazlıaka'nın evine bağlanan paslı su boruları:

İşte Aylin Nazlıaka'nın evinin paslı su boruları