Aylin Nazlıaka canlı yayından kaçtı

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, söz hakkı doğmasına rağmen bu hakkını kullanmayarak canlı yayından kaçtı.

Aylin Nazlıaka canlı yayından kaçtı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Erkan Tan İle Tartışalım” programında “Ankara'nın suyu kirli” iddiaları mercek altına alındı.  Canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, program boyunca yaptığı açıklamalar ve deneylerle bu iddiaları çürüttü. 

NAZLIAKA SÖZ HAKKINI KULLANMADI
Başkan Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın konu hakkındaki iddialarını gündeme getirdiğinde ise CHP'li vekile söz hakkı doğdu.  Aylin Nazlıaka'nın evine bağlanan paslı su borularını da paylaşan Gökçek, CHP'li vekilin bu sebepten rahatsızlanmış olabileceğinin mesajını verdi.  Tüm bu açıklamalar ardından Nazlıaka'ya söz hakkı doğdu.  Program sunucusu Erkan Tan, CHP'li vekil ile irtibata geçildiğini ve programa telefon bağlantısı ile katılacağını söyledi. Ancak Nazlıaka bir süre sonra bu fikrinden vazgeçerek söz hakkını kullanmadı.

'ARTIK BAĞLANAMAZ, FOYASI ORTAYA DÖKÜLDÜ'
Gökçek, CHP'li vekilin programa bağlanmayacağını öğrendiğinde “Artık bağlanamaz. Çünkü foyaları ortaya döküldü.” ifadelerini kullandı.  Gökçek, bu sözlerinden sonra ise “Ben iddia etmeden sen niye bağlanacaktın. Yarın evine saat 11:00'de ekip gönderiyorum. Deponu temizletecek misin” tweetini attı.