Arka Sokaklar 338. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 20 Eylül Cumartesi akşamı 338. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 338. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 338. Bölüm özeti:

Ekip, kapkaç çetesinin peşine düşüyor!
Kanal D ' nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar ' ın oynadıkları sevilen dizisi ' Arka Sokaklar ' heyecan ve macera dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ekip, bir kapkaç çetesinin peşine düşüyor.

ARKA SOKAKLAR 338. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sokakta yaşayan iki genç; İbo ve Celal, Fatih ' i de yanlarına alarak kapkaç yaparlar. Olay esnasında sarhoş bir adam yaralanır ve hastanelik olur. İbo, Celal ve Fatih, Necmi ' nin yanında çalışmaktadırlar.

Ekip, hastanede sarhoş adamın ifadesini alır. Olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarından ekip, Fatih ' i teşhis eder. Fatih daha önce bir olayda ekibin korumaya alıp, yetiştirme yurduna yerleştirdiği çocuktur.

Mesut, Onur ve Ece ile birlikte yetiştirme yurduna gidip Müdire Selma ile görüşürler. Bu sırada da Onur, daha önce böyle bir yurtta büyüdüğünü Mesut ile paylaşır. Ekip, hem Fatih ' e ulaşmanın, hem de kapkaççıları yakalamanın peşine düşer.

Ekip, Necmi ' ye ulaşır ve sorguya alır. Amaç, İbo ve Celal üzerinden Fatih ' i bulmaktır. İbo ' nun bir çiçekçi Çingene sevgilisi olduğu bilgisine ulaşılır. Çiçekçi kız Buse ' den bilgi alabilmek için Deniz, Çingene kılığına girip, kendini sokaklara atar.